operatie-creier

CONTROVERSA. Trebuia sau nu interzis spotul KAYAC cu operatia pe creier?

[image name=line]

Am vazut ieri noul spot publicitar al companiei KAYAK – motor de cautare pentru bilete de avion, cazari, vacante, inchirieri masini, etc.

Un barbat aflat intr-un scaun-lift pentru persoane cu dizabilitati, nu vrea sa piarda nicio secunda din timpul sau pretios in care poate cauta cazari, bilete de avion pe KAYAK. In acest timp, mama sa, gafaie extenuata, in incercarea de a urca scarile. Evident, scaunul cu pricina ii era destinat.

Spotul a primit critici in Statele Unite, dar, multi sustin faptul ca e un pas mare inainte dupa “operatia pe creier” de acum un an si ceva.

Atunci, cei de la Kayak au iesit pe piata un spot publicitar in care un chirurg ii “umbla pe creier” unui tanar in incercarea de a-l manipula pe acesta sa caute vacante pe Kayak.com.

Spotul publicitar a fost interzis in Marea Britanie dupa ce Autoritatea pentru Standarde in Publicitate  a primit peste 400 de plangeri, multe dintre ele provenind de la oameni care au avut cazuri de operatii pe creier in familie.

Se pune intrebarea pana unde poate merge publicitatea. Spotul trebuie luat ca o gluma sau cu asemenea lucruri nu-i de glumit?

Te invit sa raspunzi la o simpla intrebare. Doar un click!

* Te astept cu un like pe pagina  facebook.com/Mihajurca.ro.  Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *