Promo

Cum mergi cu o lira de la Roma la Napoli sau de la Londra la Manchester

04/05/2016
autocar

Dupa atatia ani de calatorit, imi dau seama ca aproape orice este posibil, numai sa ai putin noroc si sa stii sa cauti. Noteaza-ti o undeva, pe un colt de hartie, o companie de autocare – Megabus.

O vei regasi in mai multe tari din vestul Europei. O gramada de rute sunt operate in Marea Britanie, acolo unde compania a inceput sa functioneze, in 2003. Daca vrei, e un fel de low-cost al autocarelor. Promotiile lor incep de la 1 euro sau o lira, depinde de moneda tarii in care se desfasoara campania.

Si uite ce am gasit, la o simpla cautare. Un drum de aproape 5 ore, intre Londra si Manchester, cu o singura lira. Sterlina! Si la acelasi pret si un drum de 3 ore intre capitala Italiei si Napoli. Aviz celor carora orarul curselor low-cost catre Napoli nu le convine. Cu 3 lire poti merge de la Bruxelles la Amsterdam si cu o singura lira de la Munchen la Stuttgart. Pomana curata!

Rezervarile se pot face online si se mai plateste o taxa de jumatate de lira ca ceva taxa de administrare a rezervarii. Ati notat? Numa’ sa nu pierzi hartia. Ne auzim maine si cu alte ponturi.

megabus-1

megabus-2

megabus-4

megabus-3

 

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

5 Comments

 • Reply iulia 05/05/2016 at 10:28

  Locuiesc in Anglia. Transportul in comun in oras costa 2£ pentru adulti si 1£ pentru copii sub 14 ani (gratuit pt varsta 1-7ani). Acesta este cel mai ieftin bilet posibil in Anglia.
  Drumul Londra-Manchester costa minim 81£ (in orele de varf costa 166£).
  Este imposibil sa gasesti bilet de 1£ in Anglia.

  • Reply Mihai Jurca 08/05/2016 at 13:45

   Daca am calatorit cu Megabus cu 1 lira si am pus si un print screen, nu e posibil, nu?

 • Reply calatoru 12/05/2016 at 12:35

  Multi vad…putini pricep !!! :))

 • Reply Silviu 30/06/2016 at 18:18

  Confirm si eu de asemenea ca am folosit Megabus in Italia de la Bologna la Florenta in martie’16 si desi nu am gasit bilete in promotie la 1 Lira am luat cam la 3 Lire dus. E o distanta relativ scurta de 110 km dar pretul tot mi s-a parut un chilipir. Autocarul supraetajat era foarte curat si foarte gol [am fost cam 5 oameni in total] si as dori sa mentionez ca avea si un wi-fi foarte bun, care nu a picat nici macar in tunelurile lungi de 2-3 km din munti. Prin comparatie, returul l-am facut cu FrecciaRosa la 14 euro cel mai bun pret, dar de 3 ori mai rapid 🙂
  A aparut foarte recent si in Romania un serviciu similar de la MementoBus, care se promoveaza cu preturi incepand de la 1 EUR pt rute de circa 200 km, precum Buc-Constanta. Site-ul lor e mementobus.ro si au legaturi destul de multe la nivel national si chiar international.

 • Reply Angel 05/05/2017 at 10:41

  Megabus mai opereaza doar in Uk si USA. In restul Europei cursele sunt facute acum de Flixbus, semnificativ mai scumpi decat Megabus dar totusi la niste tarife ok in comparatie cu trenul.

 • Leave a Reply