byhours

Cum poti inchiria o camera de hotel pentru 3, 6 sau 12 ore

[image name=line]

Industria hoteliera (si nu numai) e intr-o continua schimbare. Si hai sa-ti dau un mic exemplu. Nu toti turistii au nevoie de o camera de hotel pentru 24 de ore. Sa spunem ca zbori spre SUA, prin Paris. Avionul tau ajunge seara la 20 in capitala Frantei si pleci mai departe catre SUA la 6 dimineata. Inseamna ca ai vreo 7-8 ore, efectiv (fara check-inul pentru zborul transatlantic), de asteptat. Ce faci? Iti iei o camera pentru 24 de ore desi te vei bucura prea putin de ea?

Raspuns – NU. Un business foarte interesant si util in acelasi timp, vine de la Barcelona. ByHours.com este un site specializat in rezervarea camerelor de hotel pentru 3, 6 sau 12 ore. Initiatorii acestui startup premiat si raspremiat anul trecut, se adreseaza in special oamenilor de afaceri si turistilor aflati in tranzit.

12hours-2

Exemplu. Idol Hotel by Elegancia din Paris (4 stele). Pe ByHours, pentru cazarea pe 15 iunie 2015, preturile sunt urmatoarele:

  • 3 ore – 90 de euro
  • 6 ore – 120 de euro
  • 12 ore – 150 de euro

elegancia-1

Pe Booking.com, o noapte de cazare in hotelul amintit – tot pe 15 iunie – costa 208 euro. Deci daca stai pana in 12 ore e mai avantajos sa faci rezervare pe noul site.

elegancia-2

Pana acum sunt listate pe ByHours aproximativ 1500 de hoteluri, dar numarul lor este in crestere. Majoritatea sunt din Spania (Barcelona, Madrid, Bilbao, Sevilla, Valencia si Zaragoza), Marea Britanie si de pe langa aeroporturi.

De asemenea, majoritatea hotelurilor accepta anularea rezervarii.

Va las pe voi sa va jucati! 🙂

P.S. Aplicatiile de mobil arata foarte bine.

12hours-4

* Foto header si articol: ByHours.com

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *