restaurant

Foodspoting. Aplicatia care iti arata ce “bunatati” sa mananci in vacanta

[image name=line]

Cea mai “yammy” aplicatie pe care o folosesc in vacanta este Foodspoting. Mi-e greu sa o cataloghez intr-un singur cuvant. E un fel de Facebook + Instagram + Google Maps.

Cred ca ti s-a intamplat si tie sa ajungi intr-un oras strain, si pur si simplu sa nu stii ce si unde sa mananci. La restaurantul unde te-ai asezat, vezi chelnerii defiland catre mesele vecine cu diverse farfurii. Dar meniul poate nu are poze, si trebuie sa mergi la “ghici”. Ce mancare o fi aia?

(Si) pentru persoanele dezorientate si nehotarate, din care face parte si subsemnatul cateodata, s-a inventat aceasta aplicatie. Functioneaza foarte simplu. Clientii fac poze la mancare si le “urca” in retea. In acest fel, tu, ca turist, vei vedea cum arata mancarea la diverse restaurante din orasul respectiv. Poti cauta dupa orase, restaurante sau feluri de mancare.

In exemplul de mai jos, am selectat Stockholm + Cheesecake. Vreau sa vad unde se gaseste cel mai apetisant cheesecake din capitala Suediei. Imediat, pe harta, au aparut pozele cu prajituri. Acum sa nu te astepti sa fie chiar toate restaurantele si terasele. Sunt numai cele de unde un utilizator a incarcat o fotografie.

foodspoting-4

O alta functie extrem de utila a aplicatiei este aceea de localizare. Foodspoting stie ca eu sunt pe strada X la numarul Y, deci imi arata poze cu mancare de la localuri aflate in imediata apropiere a locului unde ma aflu. Ma ajuta cand ajung la un hotel seara tarziu, imi las bagajele si vreau sa mananc ceva rapid, in zona.

Te las sa te joci cu aplicatia care are versiuni de web, Android si Iphone. Sa-mi spui daca ti se pare utila! 🙂

[wpsgallery]

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

  • Andreea

    Am accesat site-ul din curiozitate și nu pot sa zic decât ca e o aplicație tare păcătoasă ;)) mie îmi ploua apa-n gura din ce am văzut. ;)) dar interesanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *