tramvai-rio-suspendat

Aplicatia Moovit. Cum ajungi din punctul A in punctul B, in peste 1200 de orase

Daca nu ai aplicatia Moovit pe telefonul, da-o jos din AppStore sau Google Play si hai sa vorbim aplicat, ca e tara utila in vacanta. Ca sa intru direct in subiect, Moovit (link) iti arata cum ajungi din punctul A in punctul B cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, in peste 1.200 de orase din lumea asta mare.

Cum ar ajunge intr-o dupa-amiaza de toamna tarzie Nicu Alifantis din Piata Romana, numarul 9 (asculta aici piesa) la amicul sau Mircea Vintila pe Popa Nan, o strada inspre Hala Traian, de la Foisor pana-n Piata Vitan (asculta si aceasta piesa aici)? Cu troleibuzul 79, apoi 6 minute pe jos, sau cu autobuzul 133 si inca 7 minute pe jos, ori cu troleul 86 si un sfert de ora pe jos, asta daca e timp frumos.

aplicatie-moovit-2
aplicatie-moovit-1

Moovit e o aplicatie foarte utila mai ales in strainatate, unde mijloacele de transport in comun respecta cu strictete programul de circulatie. L-am testat si la noi in Bucuresti de cateva ori si pot sa ma declar multumit. Desi nu stiu daca e intamplare ca autobuzul chiar a sosit cu 3 minute inaintea orei specificate in aplicatie, sau era cel care trebuia sa vina acum 9 minute si a intarziat. In fine, sa nu fim carcotasi.

Introduci asadar adresa de unde pleci, locul unde vrei sa ajungi, iar moovit iti afiseaza traseul de parcurs. Exista optiunea de navigare cu ajutorul GPS-ului, primesti alerte despre traseul tau si poti vedea, oriunde te-ai afla intr-un oras, care sunt cele mai apropiate statii (autobuz, tramvai, metrou, tren, etc). Click pe numele statiei si afli de indata ce linii opresc in locul respectiv.

Pentru a nu scrie mereu adresa la care locuiesti sau cea de la munca, le poti salva la favorite, si oriunde ai te-ai afla in oras poti vedea rapid cum ajungi la ele.

Aplicatia Moovit poate fi folosita in peste 75 de tari si peste 1.200 de orase din lume. Poti verifica aici (link) daca orasul in care urmeaza sa ajungi este sau nu disponibil in aplicatie. Succes, nu succesuri!

aplicatie-moovit-4
aplicatie-moovit-3

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *