Promo

Promo Air Berlin. Cum ajungi cu doar 79 de euro la Berlin

17/08/2016
air-berlin

Compania Air Berlin a pus in vanzare bilete din Bucuresti catre Berlin la pretul de 79 de euro. Tariful include bagaj de mana, as zice ca suficient pentru cateva zile petrecute in capital Germaniei.

Partea cu adevarat faina la aceasta ruta e orarul de zbor. Sunt doua curse pe zi, iar orele de plecare din Bucuresti si Berlin sunt excelente pentru cei care vor sa maximizeze timpul petrecut la destinatie. Din Bucuresti se pleaca la 6:30 dimineata si la 14:15. Iar din Berlin plecarile catre Bucuresti sunt la 10:20 si 21:35. Asa ca daca vrei sa stai 3 zile “pline” in Berlin, poti pleca vineri dimineata din Bucuresti si poti reveni cu cursa de duminica seara, cu aterizare la 00:45 pe Otopeni. Si la dus si la intors drumul dureaza doua ore si cateva minute.

De ce am pus accent pe orarul de zbor? Pentru ca nu imi place sa ajung seara la destinatie si sa platesc o noapte de cazare in plus, chiar daca platesc mai putin pe biletul de avion.

Deci 79 de euro costa biletul la clasa Economy Light. Cu 20 de euro in plus pe segment, intri in categoria Economy Classic si primesti suplimentar si dreptul de a transporta un bagaj de cala de 23 de kilograme si de a-ti alege locul cu manuta ta in avion. Si ca sa fiu riguros pana la final, trebuie sa iti atrag atentia ca pretul minim – de 79 de euro dus-intors – este valabil doar daca platesti printr-un cont de PayPal. Pentru platile cu cardul se percepe o taxa suplimentara de 10 euro, dar nu e un capat de tara.

air-berlin-2

Si mai e o chestie faina. Daca intri pe AirBerlin.com si alegi (musai) versiunea pentru Romania a site-ului (coltul din dreapta sus), ai o lista de tarife promotionale catre destinatiile operate de companie, cu tot cu exemple de date de plecare si retur.

Spre exemplu, ti se spune ca poti zbura din Bucuresti cu 142 de euro la Stuttgart, daca pleci pe 14 septembrie 2016 si revii pe 17 septembrie 2016. Ca sa nu cauti tu de nebun in tot site-ul cand este disponibil tariful minim. De asemenea, daca mai ai nevoie de timpde gandire, sau doar ca sa “intrebi acasa”, poti bloca ingheta tariful gasit pentru 72 de ore. Costa 8 euro pentru fiecare pasager pe zborurile scurte si medii, respectiv 15 euro pe cele lung curier. Detalii aici.

Air Berlin are si zboruri lung curier (intercontinentale), pe care foloseste aeronave de tip Airbus A330-200, cu scaune desenate special pentru o cursa confortabila. Sistemul de entertainment din avion se bazeaza pe un display de 8,9 inchi LED, de rezolutie ridicata. Ai si port  USB in fiecare scaun.

Iar daca vrei mai mult, atunci ai posibilitatea de a alege un un scaun XL, care presupune confort sporit, 20% mai mult spatiu la picioare, debarcare rapida la destinatie.

Am zburat de 2 ori cu Air Berlin, acum cativa ani, unde altundeva decat in nordul meu mult iubit, catre Stockholm si Copenhaga, din Berlin si am fost foarte multumit.

*Foto: Air Berlin

air-berlin-3

air-berlin-7
air-berlin-5

air-berlin-4

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply SANDU 19/08/2016 at 20:58

    Se poate zbura cu 10 euro pe segment cu Raynair tot in septembrie si octombrie de ce sa alegi mai scump?

    • Reply Mihai Jurca 19/08/2016 at 21:31

      Am anuntat o promotie. Nu toata lumea zboara low cost.

    Leave a Reply