Promo

Promo de toamna TAROM, preturi de la 39 euro pentru zboruri dus-intors

09/10/2017
cover-TAROM

Compania nationala TAROM a anuntat in urma cu foarte putin timp o promotie de toamna, valabila pentru biletele cumparate intre 9 si 13 octombrie 2017 (link).

Preturile pornesc de la 39 de euro (cu toate taxele incluse) pentru biletele achizitionate pe rute interne – din Bucuresti spre Cluj, Iasi, Satu Mare, Suceava, Timisoara.

De la 99 de euro (dus-intors, cu toate taxele incluse) poti zbura intre Bucuresti si Atena, Belgrad, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv si intre Iasi si Munchen/ Tel Aviv/ Torino şi Suceava – Torino.

Urmeaza apoi zboruri cu preturi incepand de la 119 euro si 139 de euro, pe celelalte destinatii operate de companie. Exista si posibilitatea achizitionarii de bilete numai dus la preturi care pornesc de la 60, 70 sau 80 de euro.

Perioada de calatorie este 8 noiembrie 2017 – 31 martie 2018 (data ultimului retur). Nu se poate calatori la aceste tarife in perioada 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018. Perioada minima de sedere la destinatie este de doua zile, sau noaptea de sambata spre duminica pentru tarifele dus-intors.

Modificarea datelor de calatorie poate fi facuta doar cu plata diferentei pana la tariful disponibil si aplicabil pe noile date de calatorie, plus o penalizare de 50EUR/tranzactie pe rute interne si 75 EUR/tranzactie pe rute externe.

Simulari puteti face pe www.tarom.ro. Eu am confirmat la repezeala doua tarife. Si trebuie sa mai fac o mentiune. Pe masura ce biletele la oferta se epuizeaza, tarifele, cum e si normal, cresc. Nu toata lumea din avion zboara cu 39 sau 99 de euro. Spor!

promo-tarom-1
promo-tarom-2

*Foto header: TAROM

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply