cover-TAROM

Promo TAROM. Bilete dus-intors de la 79 de euro, taxe incluse

A fost o zi agitata pe piata aeriana din Romania. Dupa ce zvonul conform caruia TAP Portugal ar pleca din tara noastra in luna martie s-a adeverit, dupa ce Blue Air a anuntat rapid ca va incepe sa opereze zboruri pe aceasta ruta, dupa noile curse anuntate de Wizz Air din Bucuresti catre Budapesta si Cluj-Napoca, iata ca operatorul national TAROM anunta o promotie foarte atractiva.

Perioada de vanzare este 20 – 31 ianuarie 2016. Deci atentie, biletele intra in sistem – cel mai probabil – la miezul noptii. Acestea vor fi disponibile atat pe site-ul TAROM, cat si prin agentiile proprii si partenere TAROM.

 • 79 Euro // dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Atena, Istanbul, Larnaca, Roma, Sofia si intre Iasi si Istanbul, Roma;
 • 99 Euro // dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Belgrad, Chişinau, Salonic, Viena si intre Iasi si Bologna,Torino;
 • 119 Euro // dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Amsterdam, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm si Valencia, intre Cluj si Viena, intre Iasi si Londra, Munchen si intre Sibiu si Munchen;
 • 139 Euro // dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv si intre Iasi si Tel Aviv.

Oferta de iarna este valabila pentru calatoriile dus-intors efectuate in perioada 25 ianuarie –
31 martie 2016
, pe curse operate TAROM si este supusa unor termene si conditii (durata sederii la destinatie intre 2 si 14 zile, modificari permise cu plata unor diferente tarifare si a unei taxe de 50 de euro, restituirea nu este permisa).

*Foto cover: Wikimedia Commons

oferta-iarna-tarom-1

oferta-iarna-tarom-2

oferta-iarna-tarom-3

oferta-iarna-tarom-4

5 Comments

 • Tano

  Atractiva dar nu prea, multe companii au oferte low-cost mult mai ieftine decat Tarom pe rutele acelea.
  Ca sa nu zic ca anul trecut erau TOATE la 99euro si puteai rezerva pentru tot timpul anului (exceptand cateva date)
  Plus ca exista limita pana pe 31 martie, deja doar unele din lista aceea merita vazute iarna.

 • Geo

  O mare teapa…cand selectezi destinatia dorita pretul e mult mai mare:(ex.in dubai e peste 500 €?

  • Mihai Jurca

   E teapa ca nu găsești tu Dubai, nu? Dar ai văzut ca preturile intra în sistem pe 20 ianuarie? Adică miercuri?;)

 • Geo

  E miercuri si pretul e acelasi…peste 500€.

  • Mihai Jurca

   Biletele la pret promotional, in special spre Dubai, unde cererea este mare, sunt foarte putine. Tarifele promotionale au intrat la miezul noptii. Am postat in articol cateva simulari, ca sa vezi ca e “pe bune” aceasta promotie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *