Promo

Revelion. 5 bilete de avion sub 100 de euro + un bonus

14/12/2017

Cel putin o data pe saptamana fac un mic inventar al preturilor biletelor de avion. Acum, spre exemplu, m-au rugat niste prieteni sa le dau cateva idei pentru Revelionul din acest an. Nu de alta dat pana acum nu au stiut cate zile libere vor avea in total in perioada sarbatorilor si nu au reusit sa se organizeze.

Si am fost surprins sa vad ca inca mai poti gasi cate ceva, si chiar la preturi decente. Inainte sa va arat ce variante mi-au aparut, vreau sa fac doua precizari.

Toate biletele de mai jos, exceptand zborul retur de la Bologna (vezi mai jos) sunt operate de Wizz Air, din Bucuresti. Sincer va spun ca am cautat si la alte companii aeriene, tocmai ca sa echilibrez putin balanta. Dar nu am gasit nimic mai ieftin. Iar preturile erau valabile in momentul publicarii articolului.

Cea mai ieftina varianta gasita ar fi Bari, sudul Italiei, aproximativ 60 de euro. Numai ca trebuie sa revii pe 1 ianuarie la pranz. Si cursa de Tel-Aviv are un pret bun, numai ca aici e nevoie sa iti iei liber inclusiv vineri.

La final e si un bonus. O cursa care trece usor de bariera fixata la 100 de euro. 109 euro mai precis, catre Alicante, sudul Spaniei. Plecarea e la fix, vineri seara, iar returul in seara zilei de 1 ianuarie. Spor la cautat!

bari-60
bologna-77

tel-aviv-88
londra-97

budapesta-97
alicante-109

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply