Test

Practic portul, impreuna cu restaurantele, cafenelele si magazinele care il flancheaza, dar si cu cele cateva stradute secundare ticsite de taverne, gelaterii si alte mici pravalii, formeaza zona mai agitata a Hydrei. Este un labirint, care pe masura ce il strabati si incepi sa urci, devine tot mai linistit si mai autentic. Cu cat urci, cu atat orizontul se largeste si ai o privire de ansamblu, iar pozele se aduna in aparat una cate una.

Recomandarea eSky. O vacanta de o saptamana in Hydra (avion + cazare + masina) costa intre 800 si 1000 de euro pentru un cuplu. Va trebui sa zburati la Atena, de unde veti lua feribotul (portul Pireu) catre Hydra. Un drum dureaza intre 1h10min si 2h, in functie de vas, si costa aproximativ 28 de euro. Diferenta de pret intre un hotel de 3 stele si unul de 4 stele este mica, deci l-ai putea alege pe cel din urma. Zborul Bucuresti – Atena costa intre 70 si 90 de euro in luna septembrie. Sunt 3 companii care opereaza zboruri spre capitala Greciei.

eSky este o platforma de rezervari bilete de avion, hoteluri si inchirieri masini.

In Hydra exista si niste muzee din care (link) puteti afla istoria vietii pe insula. Cum stai cu fata spre larg, pe mana dreapta. Iar pe mana stanga, tot la capatul portului, sunt cele mai cautate locuri la ceas de seara.

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *