Travel Design

Travel design. 4 nopti la Venetia si Verona, zbor si cazare, 120 de euro

31/08/2016
tablouri-venezia

Later edit: Pentru ca sunt habauc, am uitat sa mai socotesc cei 20 de euro cazarea in Verona. Deci totalul creste cu 20 de euro. Nu trageti in pianist!

Hai ca acum daca am prins o zi libera si incredibil de mult chef de scris, am zis sa va mai fac o propunere. Un combo, Venetia + Verona, de miercuri dimineata pana duminica dimineata, decent la bani.

Ideea e in felul urmator: zbori de la Bucuresti la Venetia cu Wizz Air si te intorci cu aceeasi companie, insa de la Verona. Dusul la Venetia costa 129 de  lei (28 de euro), iar returul de la Verona este 15 euro. Intre cele doua orase poti merge cu trenul, care nu face mai mult de o ora si jumatate, iar pretul este de pana in 9 euro.

Miercuri, joi si vineri seara poti innopta in Mestre – oraselul aflat la 10 minute de mers cu autobuzul de Venetia – pentru ca este mai ieftin decat in Venetia. O noapte la 3 stele costa intre 40 si 50 de euro pentru un el si o ea. Hai sa spunm 45 de euro, ca sa nu ne incurcam in calcule.

Sambata dimineata poti pleca in Verona, unde o zi iti este mai mult decat suficienta. In Verona sunt niste bed & breakfast tareee dragute, la 40 de euro pe noapte, iar orasul e mic. Se face la pas.

TOTAL: 28+15+(45*3/2)+9= 119,5 euro/persoana

Si daca vrei sa fim rigurosi pana la final, mai pune inca 3,35 euro trenul din Treviso in Mestre (cand aterizezi) si inca 6 euro transferul de la Verona spre aeroportul din Verona. Cafele si pizza nu stiu cate servesti, de aceea nu le-am trecut “pe caiet”.

Bilet de avion: Wizz Air

Cazare Mestre: HotelsCombined.com (comparator de preturi)

Cazare  Verona: HotelsCombined.com (comparator de preturi)

Bilet de tren: TrenItalia.com

venezia-129
verona-15

venezia-verona-tren

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply