apus-de-soare

TRAVEL DESIGN. Bilete ieftine spre Tenerife, Lisabona, Casablanca, Palma

[image name=line]

Hai sa va spun cum functionez eu. Chiar daca nu plec in urmatoarele 2-3 saptamani pe undeva, incerc sa am mereu cate o deplasare antamata. Nu de alta, dar psihologic vorbind, ma simt al naibii de bine si de voios cand stiu ca vine ceva. Ca urmeaza ceva. Un city break, un concert in strainatate, o sesiune de shopping, etc. Aici mai completati cu ceea ce va place voua.

Avem asadar promotie TAROM, pana la finalul lunii. 99 de euro aproape orice destinatie externa. Cum ne folosim de aceasta oferta? Cu cap. Cu inima. Cu cateva planuri smart.

Am luat drept cobai luna ianuarie a anului viitor, cand probabil vom fi fost deja exasperati de zapada, frig, vant si gheata. Nu mai pun la socotoala ceata aia care te scoate din minti noaptea si dimineata.

 

1. Casablanca (Maroc). La mare, la soare, la peste 20 de grade in ianuarie. 100 de euro – pret rotund – biletul de avion din Bucuresti la Barcelona. De acolo, mai departe, cu low-costul Iberiei – Vueling. Costa 85 de euro dus-intors, cu bagaj de mana de 10 kilograme. Pentru un bagaj de cala de 23 de kilograme, ca la TAROM, mai socoteste tu inca 20 de euro pe fiecare sens. Deci, grosso modo, 185 de euro Bucuresti – Barcelona – Casablanca. Cu bagaj de mana, pretul ajunge la 225 de euro. Vezi in galerie capturile 1 si 2.

2. Lisabona. Aceasta e o combinatie de companii de linie (nationale). Tot pana in Barcelona cu TAROM, apoi cu TAP Portugal pana la Lisabona. Pleci, sa zicem pe 12 ianuarie din Bucuresti, stai pana pe 14 in Barcelona, apoi zbori in Portgalia. Stai cat vrei la Lisabona si revii in capitala Cataluniei pe 19, 20 sau 21 ianuarie. E foarte flexibil si programul de retur spre Bucuresti. Bagajele de mana si de cala sunt incluse pe toate cele 4 zboruri. Cost final – Vezi in galerie capturile 1 si 3.

[wpsgallery]

3. Tenerife (Spania). Si tot dupa acelasi algoritm, cu escala in Barcelona, poti ajunge in Tenerife, cu Ryanair. In cei 60 de euro, Barcelona – Tenerife – Barcelona, este inclus doar bagajul de mana de 10 kilograme. Pentru un bagaj de cala de 15 kilograme mai adauga inca 15 euro pe segment, deci 30 in total (foto 4).

4. Palma de Mallorca (Spania). Pomana curata e biletul din Barcelona spre Palma de Mallorca, operat de Ryanair. Costa 37 de euro cu bagaj de mana, respectiv 67 de euro si cu bagaj de cala (foto 5). Asta inseamna 137 sau 167 de euro din Bucuresti.

5. Creta (Grecia). Zbori cu TAROM pana la Atena, apoi cu Ryanair pana in Creta Chania. Bucuresti – Atena costa 100 de euro dus-intors, iar zborul pana in insula e 40 de euro cu bagaj de mana (foto 6 si 7).

6. Amman (Iordania). Tarif foarte bun si zbor direct cu TAROM spre capitala iordaniana (foto 8).

 

*Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

  • Elena

    Inţeleg perfect. Si noi, eu si sotul meu, functionăm la fel. Mulţumim, Mihai pentru sugestii. Se poate să ai vacanţe frumoase cu bani puţini dacă îţi baţi un pic capul să cauţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *