Travel Design

Unde prelugim vara? Bilete la pret bun catre Dubai, Tel-Aviv, Nisa, Malta

08/08/2018

Septembrie si octombrie sunt luni foarte bune de mers la plaja in Europa. Nu neaparat la noi, unde parca trage cineva linie la inceput de septembrie, si zice gata, inchideti tot, desi vremea poate e prielnica inca 2-3 saptamani. Unde mai pui ca incep si copiii scoala, se cam termina concediile de vara, iar destinatiile nu mai sunt atat de aglomerate. Am aruncat astazi un ochi prin sistemele de rezervare si am gasit cateva bilete de avion la preturi foarte bune.

In primul rand Dubai, la 738 de lei (aproape 160 de euro) e aproape pomana, in octombrie, cu Wizz Air. In septembrie se poate ajunge in UAE si cu 568 de lei (9/12 septembrie), insa e foarte cald.

Apoi Nisa si Coasta de Azur, pentru cei care nu-si permit aceasta destinatie in varf de sezon, dar si pentru mine care m-am saturat de aglomeratie. E superb in extrasezon, iar vremea este placuta. In capturile de mai jos, am ales plecarea sambata si returul marti, cu Wizz Air, pret 458 de lei. Insa sunt foarte multe combinatii posibile Wizz Air + Blue Air, in functie de zilele in care puteti calatori. Preturile sunt undeva intre 90 si 130 de euro, dus-intors.

Ar mai fi Tel-Aviv, joi – duminica, 11/14 octombrie 2018, la 418 lei. Puteti merge si la Ierusalim din Tel-Aviv, drumul dureaza o ora. Sau Malta, Wizz Air, 588 de lei, 15/22 septembrie 2018. Si apropo, nu fac reclama la Wizz Air, dar cam asta mi-a iesit mai avantajos catre destinatiile de mai sus. Daca aveti si alte idei, sectiunea comentarii e deschisa.

prelungeste-vara-1
prelungeste-vara-4

prelungeste-vara-3
prelungeste-vara-4

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply