strada-londra

Vacanta de vara. 5 bilete de avion cu preturi sub 100 de euro

[image name=line]

Daca vara gasesti bilete de avion sub 150 de euro la companiile de linie, esti bun. Daca gasesti sub 100 de euro la cele low-cost, esti norocos. Exersand “aruncatul cu privirea” prin sistemele de rezervare, cateva tarife mi-au gadilat in mod placut retina. Nu le tin pentru mine. Vezi, poate te ajuta!

  1. Timisorenii nu prea zboara la Venetia. Altfel nu imi pot explica tariful de 108 lei (24 euro) pe care l-am gasit la inceput de iulie la Wizz Air. Pretul e pentru o cursa dus-intors si include numai bagaj mic de mana.
  2. Vacanta europarlamentarilor aduce si preturi mai mici catre Bruxelles, din Bucuresti. Ryanair te duce in capitala Belgiei cu 70 de euro. Si la low-costul irlandez ai bagaj de mana inclus.
  3. Bari e un oras tare fain, in sudul Italiei, despre care am scris in iarna. 378 de lei (85 euro) e un pret de bun simt pentru jumatatea lunii iulie. Tot cu Wizz-ul.
  4. Acelasi pret, aceeasi companie, acelasi tarif. Destinatia difera – Geneva. Cred ca e cea mai buna perioada de vizitat Elvetia, numai sa nu prinzi o sapatamana cu ploaie in fiecare zi.
  5. In fine, Malta, 16 cu 23 iulie. Tot pana in 100 de euro e biletul (428 lei).

M-am mai uitat si la alte companii, dar sub suta de euro e (aproape) imposibil sa mai gasesti ceva in iulie sau august. Am mai retinut oferta de 109 euro cu Austrian Airlines catre Viena.

timisoara-108

bruxelles-70

bari-378

geneva-378

malta-428

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *