tramvai-dresda

Weekend Flight Search. Cum gasesti cel mai avantajos city break din urmatoarele 3 luni

[image name=line]

Mereu am fost adeptul city breakurilor. Pe principiul “putin si bun”. Si daca se poate si des, atunci e perfect. Poate si de aceea sunt cu ochii pe tot ce misca pe acest mod de petrecere a timpului liber, care castiga din ce in ce mai mult teren si la noi.

Hai sa va povestesc azi despre optiunea Weekend Flight Search lansata de cei de la Vivolis – prima platforma full mobile de rezervari din Romania. Iti dai seama ca m-am jucat cu ea, am intors-o pe toate partile, am testat-o si am “rasverificat-o” pana am scris de ea. Ca aici nu ne batem joc. 😛

logo-vivolis

Ce face de fapt acest WFS? Pai iti arata in ce week-end poti calatori la cel mai bun pret spre destinatia aleasa. Si am luat ca exemplu Viena, capitala Austriei.

I-am spus aplicatiei ca vreau sa merg la Viena intr-un week-end din decembrie, sa plec vinerea si sa stau 2 nopti. Puteam sa aleg sa plec si joi sau sambata. Depinde de fiecare, cum isi poate lua liber de la serviciu.

In semn de respect, aplicatia imi da urmatoarele sugestii.

[wpsgallery]

In week-end-ul 5/7 decembrie, cel mai ieftin bilet ar fi cu Air Serbia – 131 de euro. In week-end-ul 19/21 decembrie e mult mai scump – 244 euro, pentru ca se simte deja mirosul de cozonaci. Si tot asa, pentru toate cele 4 week-end-uri din decembrie.

Daca te decizi asupra unei combinatii de zboruri, mergi mai departe si rezervi. De aici te descurci si singur.

Pot repeta algoritmul pentru oricare din urmatoarele 3 luni. Cum sunt in noiembrie, inseamna ca pot cauta cele mai bune oferte pentru decembrie, ianuarie sau februarie. Smart, nu?

Ma tot gandesc ce a mai ramas de inventat. Poate momentul in care va veni un ingeras Victoria’s Secret si ma va scoate cu forta din casa la o prezentare? Si eu, ca un adevarat, voi refuza! 😛

 

* Foto header: © Liseykina | Dreamstime.comYellow Tram At The Centre Of Dresden. Germany Photo

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *