Promo

Bilete de avion, ponturi. Cum gasesti cel mai mic tarif catre o destinatie

08/01/2017
avion-decolare

Pentru ca primesc des intrebarea “cand ar fi cel mai bine sa merg in locul X si sa nu dau o caruta de bani?”, m-am gandit sa va arat un mic truc. Unii dintre voi probabil il stiti.

Intri pe skyscanner.ro si alegi aeroportul de plecare. Eu am ales Bucurestiul (indicativ OTP). La destinatie scriu “pretutindeni” (everywhere, daca faci cautarea in limba engleza). La datele de plecare si intoarcere bifez mai intai “luna intreaga”, apoi “cea mai ieftina luna”. In acest fel, sistemul va cauta cele mai ieftine zboruri din Bucuresti catre alte orase. Daca vrei sa cauti intr-o anumita luna, bifezi luna respectiva si la plecare si la retur.

Asa am aflat ca cel mai ieftin bilet posibil din Bucuresti este catre Milano, 10 euro (dus-intors), cu Ryanair. Plecare la final de ianuarie, retur in luna februarie. Rezultatele, dupa cum se poate vedea mai jos, sunt ordonate in functie de preturi, pe tari.

Daca vrei sa mergi in Italia, spre exemplu, in concediul de vara, pui plecare Bucuresti, catre “Italia” si luna iulie sau august.

Spor la joaca!

skys-1

skys-2
skys-3

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Tano 08/01/2017 at 16:04

    Ar fi de mentionat si kiwi.com, care e mai bun in unele cazuri decat skyscanner, avand optiunea pentru numarul de nopti in locatia respectiva. Si, mai ales pentru zborurile cu escala e bestial, spre Maroc de exemplu mi-a dat rezultate mult mai bune si mai customizabile decat skyscanner.
    Dar ca interfata si uzabiliate, skyscanner ramane de baza.

  • Reply CM 08/01/2017 at 18:55

    Mie nu mi-a gasit nimic!

  • Leave a Reply