Travel tips Uncategorized

Blue Air introduce check-in-ul gratuit la aeroport, din 28 august

28/08/2015
blue-air

[image name=line]

Si am o veste foarte buna pentru voi. Blue Air introduce incepand cu 28 august 2015, serviciul gratuit de check-in la aeroport, indiferent de ruta pe care veti calatori.

Pana acum, daca nu te inregistrai de acasa si nu tipareai boarding pass-ul, erai bun de plata in aeroport. Asta nu inseamna ca daca ai posibilitatea, nu e bine sa ti-l faci tot singur. Dai si mai putin de munca angajatilor din aeroport si economisesti si timp. In loc sa mai stai incolonat in fata desk-ului de check-in, mai bine bei o bere dupa zona de control de securitate.

Cine calatoreste numai cu bagaj de mana, se poate prezenta cu boarding pass-ul direct la poarta de imbarcare, cu 60 de minute inainte de decolare.

Ghiseele de check-in din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) se deschid cu 3 ore si 30 de minute inainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul si activitatea din cadrul Aeroportului Otopeni. Nu sunt ghisee dedicate pentru un singur zbor, astfel ca poti merge la oricare dintre ghiseele de check-in Blue Air.

 

* Foto header: Planespotters.net

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Blue Air introduce check-in-ul gratuit la aeroport, din 28 august | INFOS 28/08/2015 at 10:06

    […] Cine calatoreste numai Mai mult […]

  • Reply Viorel 22/02/2017 at 20:12

    Este prima dată când călătoresc cu BlueAir. Am cumparat bilete si pe mail am primit detaliile călătoriei si un numar de rezervare. Pentru aeroportul meu de unde plec eu, Napoli, nu exista check-in online. Pana acum am călătorit doar cu companii cu check in online. Pentru check-in ul gratuit de la aeroport trebuie sa ma prezint cu acel numar de rezervare si CI , atat ?

  • Leave a Reply