interviu-stewardesa

Cum ajungi stewardesa. Paginile de internet unde poti aplica pentru interviul de angajare

[image name=line]

Am tot scris despre cum sa iei interviul de angajare pentru a deveni insotitor de zbor. Ca nu iti trebuie scoala de aviatie, ca nu trebuie sa ai calitati de translator, model sau ospatar. Dar, multe domnisoare dornice de o cariera aviatica intampina probleme in a aplica pentru un asemenea job (gasirea informatiilor legate de data, locul si desfasurarea interviului).

Asa ca, mai jos aveti link-urile utile ale site-urilor marilor companii aviatice din Orientul Mijlociu care fac angajari si interviuri in toata lumea. Trebuie doar sa iti faci cont si sa te abonezi la newslettere, si vei fi mereu informat.

 

emirates

Emirates Airline – Dubai

Compania aeriana Emirates, desemnata Best Airline in the World in 2013, face angajari incontinuu. Au peste 18.000 de insotitori de bord, insa fluxul de angajari este inca foarte mare. Organizeaza interviuri in fiecare weekend in marile orase ale lumii. Mai jos aveti link-ul unde aflati datele exacte pentru aceste interviuri.

Cariere Emirates.

 

etihad

Etihad Airways – Abu Dhabi

Etihad, compania aeriana din Abu Dhabi, este in plina expansiune. Are o comanda mare de avioane noi, asa ca are nevoie permanent de noi insotitori de zbor. Diferenta este ca pentru aceasta companie trebuie sa asteptati o invitatie personalizata, pe e-mail, unde va vor dezvalui toate detaliile interviului. Nu organizeaza interviu de tip Open Day (adica poate veni oricine, neanuntat) ci interviu de tip Assesment Day ( cu programare in prealabil).

Cariere Etihad Airways.

 

qatar

Qatar Airways – Doha

Una dintre cele mai mari si mai luxoase companii aeriene din lume ofera conditii excelente de lucru pentru angajatii sai. Asta si pentru ca Doha este unul dintre orasele arabe destul de restrictive, care nu are multe de oferit unui occidental. Totusi, atunci cand reprezentantii Qatar vin in tara noastra, cateva sute de romani se inghesuie la interviu. Detalii, mai jos,

Cariere Qatar Airways.

 

jordanian

Royal Jordanian Airlines – Amman

Compania aeriana nationala a Iordaniei, care are pentru moment 32 de avioane si multe comenzi in curs la Airbus, face angajari destul de des. Romanii sunt apreciati in aceasta companie si au sanse mari sa fie angajati. Detalii si criterii de angajare, mai jos.

Cariere Royal Jordanian Airlines.

 

Foto articol : siteurile oficiale ale companiilor aeriene amintite mai sus

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe pagina  facebook.com/Mihajurca.ro.  Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *