cum-se-deschide-toaleta-avion

Cum se poate debloca usa de la toaleta avionului, din exterior

[image name=line]

Avioanele au multe secrete pe care nu toti pasagerii ar trebui sa le stie. Unele din motive de siguranta, altele din cauza faptului ca abuzand de ele, ar fi numai un du-te-vino in avion si nu ar mai asculta nimeni de insotitorii de bord.

Iti dau un pont, dar trebuie sa promiti ca il vei folosi numai in cazuri de maxima urgenta!

Usile de la baie se pot debloca foarte simplu. Deasupra inscrisurilor “occupied” si “vacant” se vede o placuta. Ei bine, daca ridici acea placuta/usita (cu o unghie bagata pe sub ea), vei gasi un mic zavor (tamburus).

Exact ca in reclama: “rotesti si dai cu ascutitul!”. Trebuie doar sa il dai in partea opusa si usa se deblocheaza.

cum-se-deschide-toaleta-avion-1

qw

Acesta este un mic secret pe care il stiu aproape numai stewardesele.

Pentru noi, pontul e util daca avem un copil, un om in varsta cu care calatorim si sesizam ca s-a intamplat ceva cu respectivul in toaleta. Putem intra rapid peste el.

Aviz fumatorilor! Nu va ganditi ca sunteti 100% safe daca trageti “una mica” in toaleta. S-ar putea ca in doi timpi si trei miscari sa va treziti ca usa se deschide, desi ati inchis-o temeinic.

Si iar, daca simpaticele insotitoare de zbor au inchis toaleta temporar (decolare, aterizare, turbulente), nu le suparati apeland la acest truc, pentru ca stiu ele de ce au facut acest gest. 🙂

 

* Daca ti-a facut placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *