Mihai Jurca

Travel Designer & TV Presenter // 35 // Bucharest, Romania

Lansat in 2013, proiectul MihaiJurca.ro te invata cum sa calatoresti in stil mare, dar cu un buget de bun simt. Locul de unde extragi ponturi de vacanta si o doza considerabila de inspiratie, pentru urmatoarele tale calatorii. Sunt fascinat de Europa, de aceea majoritatea articolelor vor fi despre batranul continent. Considera experientele non-europene drept bonus.

Cand nu sunt plecat in vacante, evident pentru a ma documenta, sunt omul care “aduce ploaia” la Observatorul Antenei 1. Pesemne e o trasatura de familie, poza mamei mele, Romica Jurca, regasindu-se in dictionarul ilustrat la capitolul “meteorologi/prezentatori meteo”. Si inca ceva. Cristina Jurca de la Pro TV nu e sora mea. E o simpla coincidenta. Surioara adevarata citeste seara stirile cu intonatie si fara greseala la Radio ZU.

Daca vrei sa povestim, sa ma intrebi ceva, sa ma tragi de urechi, adresa office@mihaijurca.ro iti sta la dispozitie.

Daca vrei sa desenam un proiect impreuna, atunci te astept pe hello@mihaijurca.ro. Acolo scriu si cei de la Air France, KLM, TAP Portugal, Wizz Air, Qatar Airways, Canon, Sony, ING, OTP Bank, LIDL, LIDL Tour, Ursus Breweries, oficiile de turism ale Germaniei, Austriei, Madeirei, Thailandei, etc, atunci cand colaboram.

In 2016 am fost desemnat Most Popular Travel Blogger la eTravel Conference, iar in 2017 am castigat titlul Best Travel Blog la ELLE Blogging Awards 2017.

badge-mihai-jurca

No Comments

Leave a Reply