Mihai Jurca

Travel Designer & TV Presenter // 34 // Bucharest, Romania

Hei! Te-ai instalat comod pe blogul de travel al lui Mihai Jurca? Asta era si ideea.

Ai in fata un proiect lansat pentru a te invata cum sa calatoresti in stil mare, dar cu un buget de bun simt. Locul de unde extragi ponturi de vacanta si o doza considerabila de inspiratie, pentru urmatoarele tale calatorii. Sunt fascinat de Europa, de aceea majoritatea articolelor vor fi despre batranul continent. Considera experientele non-europene drept bonus.

Cand nu sunt plecat, realizez emisiuni si prezint stiri la postul B1 TV. Inainte, am fost omul care “aduce ploaia” la Antena 3. Pesemne e o trasatura de familie, poza mamei mele, Romica Jurca, regasindu-se in dictionarul ilustrat la capitolul “meteorologi/prezentatori meteo”. Si inca ceva. Cristina Jurca de la Pro TV nu e sora mea. E o simpla coincidenta. Surioara adevarata citeste seara stirile cu intonatie si fara greseala la Radio ZU.

Daca vrei sa-mi povestesti, sa ma intrebi ceva, sa ma tragic de urechi, adresa office@mihaijurca.ro e numai a ta.

Daca vrei sa desenam un proiect impreuna, atunci te astept pe hello@mihaijurca.ro. Acolo scriu si cei de la Air France, KLM, TAP Portugal, Wizz Air, Qatar Airways, Canon, Sony, ING, oficiile de turism ale Germaniei, Austriei, Madeirei, Thailandei, etc, atunci cand colaboram.

In 2016 am fost desemnat Most Popular Travel Blogger la eTravel Conference.

badge-mihai-jurca

No Comments

Leave a Reply