oferte-klm

Oferta bomba de la KLM! Bilete cu pret redus pana la 50% spre destinatii de vis

[image name=line]

Compania nationala olandeza KLM a scos la vanzare bilete la pret promotional pentru acele destinatii pe care toti dorim sa le vedem, insa cu mare greutate ni le permitem, asta daca ajungem vreodata sa ni le permitem. Timp de 6 zile (19-24 septembrie 2013), pe siteul www.doarsasezile.ro se gasesc aceste oferte.

Un zbor dus-intors la New York, spre exemplu, costa 509 euro – pret redus de la 691 euro. Mi-a atras atentia si Buenos Aires cu 649 euro, dar si Havana cu 659 euro.

Acesta este tabelul complet cu reduceri:

oferta-klm-2

oferta-klm-1

 

Cateva simulari

M-am jucat putin cu sistemul de rezervare de la KLM si am gasit pentru tine date la care sunt disponibile tarifele minime spre anumite destinatii. Numai ca aceste date sunt valabile LA MOMENTUL IN CARE FAC ACEST ARTICOL – ora 9 dimineata. Se prea poate ca tarifele sa sufere modificari pana in momentul in care citesti tu articolul.

 

Spre New York

Desi in oferta este trecut un pret de 509 euro pentru un zbor dus-intors catre New York, practica mi-a demonstrat ca se poate ajunge acolo chiar mai ieftin – 495 euro.

Aceasta este o rezervare pentru cei care au viza si isi pot lua concediu de indata – plecare pe 9 octombrie si intoarcere in orice zi in intervalul 14-19 octombrie 2013.

oferta-klm-3

In luna noiembrie se gasesc mult mai multe date disponibile.

oferta-klm-4

Pentru sarbatorile de iarna am gasit un pret bun, zic eu, 591 euro (sunt Craciunul, Anul Nou, cu 495 euro … mai greu).

oferta-klm-5

 

Spre Havana (Cuba)

Acasa la … Fidel, cu o havana intre buze, intr-o masina de epoca … Tariful minim spre Havana este 659 euro. Poti pleca la inceput de noiembrie, ca sa ai timp sa iti pregatesti bagajele si aparatul foto ­čÖé

oferta-klm-6

 

Spre Los Angeles

Am gasit tariful minim si spre Los Angeles in perioada Revelionului. Singurul inconvenient – pentru a obtine tariful minim – este ca iti vei face Craciunul in avion. Plecarea este pe 25 decembrie, iar returul pe 8 ianuarie.

oferta-klm-7

 

* Preturile prezentate mai sus, sunt valabile in momentul publicarii. Acesta nu este un articol promotional, ci are un scop pur informativ! Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *