Promo

Viziteaza Viena chiar in Bucuresti, la Vienna Summer Night Concert

16/05/2016
concert-viena-1

Viena – un paradis urban al romanticilor, al melomanilor adevarati, un centru cultural mereu surprinzator, unde povestile de altadata par inca actuale. De la targurile de Craciun cu case din turta dulce, la balurile vieneze sau vibrantul Museums Quartier, Viena este o idee buna – mereu.

Inainte sa iti rezervi un bilet catre capitala austriaca, nu trebuie decat sa vii pe 26 mai in Parcul Unirii, de la ora 21:15, si vei experimenta Viena ca la carte. Cum anume? In premiera exclusiva, Biroul de Turism al Vienei in colaborare cu celebra Orchestra Filarmonica din Viena organizeaza o transmisiune publica si in direct a Vienna Summer Night Concert, live din gradinile Palatului Schönbrunn.

Sub forma unui picnic nocturn, dotat cu paturi, dar și pelerine in caz de ploaie, nu-ti ramane decat sa inchizi ochii si sa te lasi purtat de inconfundabilele acorduri ale orchestrei. Din program vor face parte opere ale lui Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc si Maurice Ravel, sub conducerea dirijorala a lui Semyon Bychkov si cu participarea pianistelor Katia si Marielle Labèque.

Cu o zi înainte de eveniment, Biroul de Turism al Vienei va organiza în Parcul Unirii un stand cu informatii despre concert si despre Viena ca destinatie perfecta de city break, dar si pentru concediu. Tot aici, vei putea testa jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzica din numele celor care il joaca, transformandu-l intr-o interpretare originala a lui Mozart. Jocul va fi disponibil pentru bucureșteni pentru prima oara pe 21 mai la Noaptea Muzeelor, in curtea Muzeului National de Arta a Romaniei, iar in Parcul Unirii incă din 25 mai, ora 16:00.

Mai mult, ti s-a pregătit si un concurs foarte atractiv. Daca participi la transmisiunea live, trebuie doar sa impartasesti experienta ta din timpul concertului pe Instagram sau Twitter, cu hashtagul #viennaconcert. Ce poti castiga? O excursie pentru doua persoane la Viena in perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea intr-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport intraurban, dar si o sesiune exclusiva Meet & Greet cu Orchestra Filarmonica din Viena in timpul unei repetitii pentru Concertul de Anul Nou.

Daca aveai vreun dubiu ca Viena este capitala europeana a muzicii, trebuie sa stii ca acest concert transmis in direct in 50 de orase din intreaga lume, printre care si Bucuresti, face parte dintr-o serie de evenimente exclusive care sunt organizate în spiritul motto-ului noului an: „2017: al ritmo di Vienna“, pozitionand Viena pe harta destinatiilor europene de neratat. Un motiv bun pentru care #WeLoveVienna, nu?

Ne vedem pe 26 mai in Parcul Unirii sa traim impreună visul unei nopti de vara vieneze!

 

Mai multe informatii despre concert, aici

www.concert.vienna.info

www.facebook.com/viennatouristboard

www.youtube.com/Vienna

www.instagram.com/viennatouristboard

www.twitter.com/ViennaInfoB2B

concert-viena-5

concert-viena-3
concert-viena-4

concert-viena-2

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply