Travel tips

4 zile de snowboard in Saafelden Leogang, cea mai mare zona de ski a Austriei

12/01/2016
sport-arena-leogang

E 6 dimineata si de afara se aud deja ratracurile care au inceput sa pregateasca partiile pentru o noua zi de ski. Sunt in Saafelden Leogang, practic in cea mai mare zona de ski a Austriei – The Saalbach Hinterglemm Leogang Ski Circus.

Spun “ski”, la modul generic, ca doar nu mi-or interzice accesul cu placa pe cei 270 de kilometri de partii din regiune. Glumesc, desigur. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru omul Jurca sunt doar vreo 250 de kilometri – 140 pe partii pentru incepatori si 110 de avansati. Ultimii 20 de kilometri sunt trasee “negre” pentru riderii super-profi. Iar daca doamna nu imi punea in vedere la Bucuresti ca daca vin “busit” de la placa, jar mananc, le incercam si pe acelea. Doar n-o fi dracul chiar atat de negru.

In fine. Atmosfera aici e relaxata, de vacanta. Cum altfel? Sunt cazat la Salzburger Hof, un hotel de 4 stele, la 30 de secunde de telecabina (Asitz Cable Car). Genul acela de hotel din care nu-ti mai vine sa mai iesi la cate ai de facut: SPA, sauna, piscina exterioara cu apa la 30 de grade, sala de forta.

O sa fug acum la micul dejun ca sa prind puteri si revin cu mai multe poze pe pagina de Facebook.

* Fotografii realizate cu Canon 70D si un obiectiv de 24 mm.

salzburger-hof

sport-arena-leogang-2

leogang-1
salzburger-hof-2

 

 

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Alina 13/01/2016 at 17:43

    Salutari de peste dealuri, din Saalbach! Noi stam aici pana sambata si pot spune ca ai ajuns la fix caci pana azi a tot nins iar de maine incepe vremea buna de ski 🙂 enjoy!

  • Leave a Reply