santa-margherita-1

Cateva variante de bilete de avion pentru minivacanta de 1 Mai

Nu cade rau ziua de 1 Mai (non)muncitoresc in acest an. Intr-o zi de luni, care practic se adauga celor 2 zile de weekend. Daca 1 Mai ar fi picat intr-o marti era si mai bine, dar sa nu-l maniem pe Dumnezeu. E bine si asa. Se putea mai rau – duminica, spre exemplu.

M-am uitat putin prin sistemele de rezervare si o sa fac o scurta trecere in revista a destinatiilor pe care le puteti aborda in aceasta perioada. Cu mentiunea ca nu am gasit niciun bilet de 20-30 de euro. E si normal, toata lumea este libera, nu doar voi, cei care imi cititi recomandarile. Pentru ca preturile sunt intr-o continua dinamica in aceasta perioada, voi pune link pe fiecare ruta, astfel incat sa vezi cat costa fiecare zbor in timp real. Mentionez ca preturile afisate sunt pentru curse dus-intors si sunt valabile in momentul publicarii articolului.

Bucuresti – Milano, 28 aprilie – 1 mai, cu Ryanair, 100 euro. Ajungi vineri seara tarziu si revii pe 1 mai dimineata.

Vezi aici cat costa cazarea la Milano (link cazare).

Bucuresti – Viena, 28 aprilie – 1 mai, cu Austrian Airlines, 156 euro. Plecarea este vineri seara sau la pranz, iar returul pe 1 mai, dupa-amiaza.

Vezi aici cat costa cazarea la Viena (link cazare).

Bucuresti – Londra, 28 aprilie – 1 mai, cu Wizz Air, 132 euro.Plecarea este vineri seara, iar returul pe 1 mai, tarziu in noapte.

Vezi aici cat costa cazarea la Londra (link cazare).

Bucuresti – Barcelona, 28 aprilie – 1 mai, cu Wizz Air, 219 euro. Plecarea este vineri seara, iar returul pe 1 mai, tarziu in noapte.

Vezi aici cat costa cazarea la Barcelona (link cazare).

Bucuresti – Bari, 28 aprilie – 1 mai, cu Wizz Air, 139 euro. Pentru aceasta varianta vei avea nevoie de o zi libera in plus, pentru ca plecarea este vineri la 11:30. Returul e pe 1 mai la amiaza.

Vezi aici cat costa cazarea la Bari (link cazare).

Bucuresti – Malta, 29 aprilie – 2 mai, cu Wizz Air, 143 euro. Si entru aceasta varianta vei avea nevoie de o zi libera in plus, pentru ca plecarea este sambata seara, iar returul marti noapte.

Vezi aici cat costa cazarea la Valletta (link cazare).

1 Comment

  • Mihai

    Exista o varianta ieftina la Wizzair. Pe 27 seara, deci se poate dupa serviciu, spre Basel. 244 lei. Si retur pe 2 mai seara cu 16 franci. Deci, 320 lei. Se pot face apoi multe in Elvetia. Vizita in Basel, Zurich, Luzern. Ski la Engelberg, la 2 ore de Basel cu trenul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *