Like Sundays

Like Sundays (1). Recomandari pentru un weekend geros

24/01/2016
plaja-algarve

Fotografia aceasta e facuta anul trecut, tot pe vremea asta, in Algarve, sudul Portugaliei. E numai unul dintre modurile in care mai uit de frigul de afara si mentin pe butonul “on” gandirea pozitiva. In fond, de marti se mai incalzeste si parca nici nu a fost atat de rau pana acum.  

Incerc, sper sa imi si iasa, ca in zilele de duminica sa vin cu cateva “nimicuri” de weekend. O carte, un film, un articol util, un cont de Instagram. Lucruri mici care sa ne apropie de ideea de good life. Asadar, incepe #LikeSundays.

Filmul Podul Spionilor (Bridge of Spies), regizat de Steven Spielberg, nominalizat la Premiile Oscar. Prezinta povestea unui schimb ruso-american de spioni, pe un pod din Berlin. Actiunea se petrece in anii 60. Tom Hanks – avocat in film – scapa un spion rus de la pedeapsa cu moartea, si ulterior este trimis de CIA in Berlin pentru a negocia un schimb de prizonieri. Rusul versus un pilot american de avion de spionaj.  Nu iti spun cum se termina povestea ca sa nu ma injuri. E un film bun, poate usor static pe alocuri, dar merita.

Carin Olsson este o bloggerita suedeza, stabilita in urma cu 3 ani la Paris. A plecat intai pentru 4 luni in capitala Frantei, s-a intors la Stockholm, apoi si-a lasat si familie si job si s-a mutat de tot inapoi in Paris. De aici si numele blogului Paris in Four Months. Asa ca daca vrei sa vezi poze excelente din Parisul de zi cu zi, feelingul local, intra pe contul ei de Instagram. Are peste 800 de mii de urmaritori.

Skylines, o pagina excelenta cu webcamuri din destinatii turistice celebre. Un click si esti in Piata San Marco din Venetia, pe o plaja din Sardinia sau pe partiile din Dolomiti.

Invatam sa facem o Paella valenciana adevarata de la un renumit chef spaniol, pe canalul de YouTube al lui Jamie Oliver. Arata intr-un mare fel, ca la mama ei acasa. Nu retete d-alea de paella cu crenvursti sau mai stiu eu ce.

12Hrs.net, un blog care iti prezinta ce poti face in 12 ore intr-un oras. Recomandarile se bazeaza in special pe localuri, galerii, locuri chic, mai altfel. Grafica de exceptie.

Enjoy!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply