Like Sundays

Like Sundays (2). Top 10 plaje din Spania si Monte Carlo in format 3D

31/01/2016
hotel-madeira

Ce ti-e si cu omul … Au fost de ajuns cateva zile cu temperaturi de 9-10 grade, ca mi-a si zburat gandul la primavara. Oare cum o fi sa traiesti o “iarna” fara zapada, cu macar 10-12 grade noaptea si de la 18 in sus ziua? Poza de mai sus e facuta anul trecut, pe 3 martie, in Madeira.

Schema de “antrenament” mental din aceasta duminica incepe cu contul de Instagram al lui Benedetto Demaio, un italian care vine cu diverse compozitii in care se gaseste un soi de albastru – turcoaz. Nu ma mai satur de creativitate, simplitate si culoare. Bun, bun!

Pe site-ul oficial al Principatului Monaco este o harta interactiva 360 de grade a orasului monte Carlo. Poti “intra” virtual in cele mai importante atractii ale orasului. Realizare grafica de exceptie.

Jurnalistii de la The Telegraph realizeaza un top 10 al vacantelor la plaja in Spania.

Si daca tot e de plaja, iti recomand o artista suedeza, mai altfel. Oricat de prost dispus as fi, cand o ascult pe iamamiwhoami (Sunt Ami care Ami, ceva in genul), imi trece tot. Si parca sunt in transa. Aproape toate videoclipurile ei au ca leitmotif marea. Doua mostre, mai jos. Atentie, da dependenta!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply