Like Sundays

Like Sundays (3). 40 de orasele de basm, plaje vazute de sus

21/02/2016
fatada-nisa

Sunt innebunit dupa fatadele cladirilor de pe Coasta de Azur. Aparent, fiecare apartament cu grilajul sau metalic, cu balconasul sau, cu florile lui. Dar povestile oamenilor care le locuiesc si le insufletesc sunt diferite.

Articolul 40 de orase de basm care mai exista in Europa imi serveste ca sursa de inspiratie pentru urmatoarele vacante. Deocamdata le “savurez” vizual si le trec cu steluta pe Google Maps. Ca nu se stie cand voi fi prin zona si voi avea ocazia sa ma bucur si live de ele.

Il urmaresc pe Instagram pe Gabriel Scanu. Dupa nume, pare roman. Dar din biografie desprind faptul ca ar fi  australian. Baiatul acesta face niste poze senzationale din drona. Preferatele mele sunt cele cu plajele din Australia. Contul sau de Instagram il gasesti aici.

Echipa de la Trottermag face niste hai sa le spunem “ghiduri” vizuale fantastice ale oraselor Paris, Londra, New York si Portland – “unde sa mananci”, “unde sa faci shopping”, “ghidul cartierelor”. Uite o mostra de “dulciuri care trebuie incercate in Paris”. Atentie! Imagini din cauza carora iti lasa gura apa.

Si langa dulce parca merge o sau un “mimosa”. Mai exact, un cocktail care se face din champagne/vin spumant si suc proaspat de portocale. 1 la 1! 50 de grame de spumant si 50 de grame de suc. Se serveste rece in pahar de champagne. Merge facut si cu prosecco, dar musai cu suc stors. Cu suc la cutie e egal cu zero.

Si pentru ca e o zi de chill-uiala, tinand cont si de vremea de afara, ii ascult pe islandezii de la Sigur Ros. Apropo, vin in aceasta vara la Electric Castle, langa Cluj-Napoca.

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Andreea Simidreanu-Luca 27/02/2016 at 16:27

    Vai Mihai, m-ai făcut curioasa și am intrat pe Trottermag și am văzut bunătățile de acolo și brusc mi-am adus aminte ca am savurat niște macarons în Strasbourg de îmi ploua apa-n gura și acum :)) …. nu mai zic ca am dat aproape 2€ pe o bucata (și am luat de nu știu câte feluri și culori) … dar crede-mă pe cuvânt ca si-au meritat fiecare cent în parte.
    Mi-ai făcut pofta de ceva bun și mă apuc rapid de o amandina de casă 🙂
    Îți doresc numai bine șiii. …cât mai multe deserturi :)))

  • Leave a Reply