Like Sundays

Like Sundays (7). 10 plaje din sudul Frantei, poze din Insulele Faroe

03/04/2016
mihai-jurca-londra

A mea duminica a inceput sub cele mai bune auspicii. Sunt la Londra, e din nou soare si nu prea inteleg de ce. Update: in 15 minute cat am scris acest articol, s-a innorat. Dar stii cum e, speranta moare ultima. Cred ca e mai probabil sa jucam noi, romanii, doua finale la rand de campionat european de fotbal, decat sa prinzi in Londra doua zile insorite, din zori si pana in seara.

O sa incep recomandarile din acest weekend cu un top al celor mai dragute 10 plaje din sudul Frantei, intocmit de cei de la Go South France. O descriere scurta si la obiect a fiecarui loc, o poza si o posibila destinatie viitoare pentru tine.

Cum organizam un city-break cu copiii la Barcelona? Zbor, hotel, programul in fiecare din cele 5 zile ale vacantei, ponturi, poze. Parca as fi scris eu articolul.

Un domn de la Skyscanner ne da 15 ponturi pentru a beneficia de upgrade la clasa business atunci cand zburam cu avionul. Nu stiu cate si daca functioneaza, dar e funny articolul.

Daca vrei sa calatoresti virtual in insulele Faroe, ca fizic nu stiu cati o vom face in aceasta viata, urmareste-o pe Alexandra Taylor (@alliemtaylor). Pozele ei sunt “breathtaking”. Aici gasesti si ghidul 2016 al acestor insule superbe din Atlantic.

La capitolul “auditiv” ti-o recomand pe Susanne Sundfør, una dintre cele mai bune voci din Norvegia. Piesele de mai jos sunt primele in tracklist-ul meu de avion.


*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Laur 11/04/2016 at 13:01

    ZIci ca e greu de ajuns in Faroe? Imi place ideea.. 😉
    Merci de ghid!

  • Leave a Reply