Like Sundays

Like Sundays (5). Top 19 insule grecesti, insula croata Brac si un voucher de cazare

09/04/2016
restaurant-coreean

M-a impresionat in mod deosebit designul acestui restaurant coreean din Londra (poza din headerul articolului). Undeva in prelungirea Oxford Street, cu un aer de design japonez. Sincer sa fiu, nu stiu daca sunt multe asemanari intre cele doua tari la viziune si stil de viata, pentru ca nu le-am vizitat, dar, analizand dupa pozitia geografica – peste apa, una fata de cealalta – la ceva, ceva, trebuie sa semene.

Acum, recomandarile din acest weekend. Daca vrei sa mai schimbi insula greceasca in care mergi vara, articolul The best 19 greek islands, realizat de jurnalistii de la The Telegraph, iti vine manusa. Nu-mi spune ca nu gasesti absolut nimic care sa nu iti placa, fiindca nu te cred.

Plaja Zlatni Rat de pe insula croata Brac e ireaaaaala. Un prieten foarte bun mi-a facut “pofta”, asa ca deja caut bilete de avion spre Split.

Si daca tot ne aflam “virtual” prin zona Croatiei, hai sa vedem ce ar mai fi de vizitat mai la nord. O sursa buna de inspiratie e contul de Instagram al lui Michele Grimaz, un italian care locuieste in Trieste, dar care “misuna” prin Slovenia si nordul Croatiei. Bun de tot conceptul.

Pe acest link ai un voucher de 16 euro pentru prima ta rezervare pe AirBnb.com. Cum functioneaza? Click pe link, apoi iti faci cont cu ajutorul contului de Facebook. Cand vei face prima rezervare, suma de 31 de euro ti se va scadea din pretul platit. Tot 31 de euro voi primi si eu pentru ca, vezi Doamne, te-am recomandat. Deci win-win. Daca ai deja cont, nu poti sa mai primesti voucherul. Trebuie sa faci un cont nou.

Si cum s-a incalzit afara, iar mintea mea e deja in vacanta, ascult pe repeat Air France, o trupa de “beach foam pop” si “balearic disco” din Göteborg, Suedia. Zii ca nu suna a vacanta!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Tano 10/04/2016 at 17:04

    Link-ul de la airbnb postat in articol nu e valid (https://www.airbnb.com/invite?r=3)
    In al 2-lea rand, au marit cei de la airbnb suma? Stiu ca eu am primit 78 de lei ultima data, acum e 137, interesant.

  • Leave a Reply