Like Sundays

Like Sundays (6). Cele mai ieftine destinatii de plaja si retete de inghetata

16/04/2016
la-barca

Cum da un pic caldura afara si e weekend, zau ca plec cu mintea trailala, in vacanta. Si desi incurajez folosirea moderata a telefonului mobil (macar in weekend), nu aveam cum sa nu impartasesc cu voi cateva “lecturi” de weekend. Sursa de inspiratie, nu altceva!

Mi-a atras atentia un articol din The Telegraph cu cele mai ieftine 10 destinatii europene de plaja in 2016. Top 3 e fomat din destinatii aflate in Cipru, Portugalia si Bulgaria.

O destinatie pentru cateva zile din vacanta de vara poate fi si Menorca, langa Palma de Mallorca. Jurnalistii de la Independent au facut un program pentru 48 de ore petrecute pe insula mediteraneana. Merita investigat “cazul”.

Praga 3D iti ofera o vedere panoramica asupra capitalei cehe. In aceasta aplicatie poti vedea si alte orase “de sus”, plus o aurora boreala in Islanda.

Daca sunteti pasionati de inghetata, de toate felurile, culorile si marimile, e musai sa o urmariti pe Virpi Mikkonen, o bloggerita finlandeza, care este “mintea creativa” din spatele blogului Vanelja. Poti downloada gratuit si un “the creamy Smoothie Guide” si nu se mai intelege nimeni cu tine. Pe pariu. Pe Instagram o gasesti aici: @vanelja.

Pentru sanatate mentala, ascultam M83, o formatie de muzica electronica franceza (fondata in Antibes, pe Coasta de Azur). Multe melodii le vei recunoaste din coloanele sonore unor filme bune. (ex. Oblivion cu Susanne Sundfør, Interstellar, etc).

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply