3-destinatii-3-zile

Oferta KLM : “3 zile, 3 destinatii”. Beijing si Singapore – 499 euro, Mexico City – 679 euro

[image name=line]

O veste buna. Incepand din aceasta luna, atat KLM, cat si Air France vor avea lunar cate o perioada de 3 zile de reduceri catre 3 destinatii.

Parca e mai bine sa ti se ofere cate “putin” – 3 destinatii – din luna in luna, decat numeroase “ispite”, o singura data pe an – vezi campania “Doar sase zile”.

[wpsgallery]

Cum suna oferta

Prima perioada de reduceri de tipul “3 ZILE, 3 DESTINATII” a inceput in aceasta dimineata. KLM are pe 16, 17 si 18 ianuarie 2014 reduceri la biletele de avion catre:

  • Beijing de la 499 euro (redus de la 690 euro)
  • Singapore de la 499 euro (redus de la 839 euro)
  • Mexico City de la 679 euro (redus de la 930 euro)

Perioada de calatorie pentru Beijing si Singapore este 16 ianuarie – 19 iunie 2014, iar pentru Mexico City este 16 ianuarie – 30 aprilie 2014.

 

Ce se gaseste in sitem

Cand am testat tarifele, am avut o surpriza placuta. Preturile, in anumite luni, catre destinatiile mai sus amintite, sunt chiar mai mici. Nu cu mult, dar si 5-6 euro conteaza (o bere sau un sandwich in aeroportul din Amsterdam).

oferta-klm-4

oferta-klm-5

oferta-klm-6

 

Foto header : klm.com

* Preturile prezentate mai sus, sunt valabile in momentul publicarii. Acesta nu este un articol promotional, ci are un scop pur informativ! Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *