mos-craciun-colind

Pariu ca nu poti canta mai prost decat mine?

[image name=line]

Eram in clasa a V-a, intr-o joi. Vine profa’ de muzica in clasa si zice: maine seara, dupa ultima ora de curs, sunteti asteptati in sala de sport, facem preselectie! Sa vedem cine are voce si cine nu.

“Desteptul” de mine, care trebuia sa fie in orice echipa, formatie, gramada, spontana sau ordonata – cred ca m-as fi dus si in echipa de traforaj a scolii 27, daca exista – hai la preselectie. Trebuia eu sa demonstrez ca nu mai e altul ca mine, ca dau gol si daca nu trag la poarta. 😛 Si uite asa am ajuns in corul scolii. Vocea a 2-a. Desi habar nu aveam sa cant. Pe bune!

Cred ca cel mult doua saptamani mi s-a parut cool ideea. Pana am constientizat ca timpul trece, baietii joaca fotbal dupa program, iar eu merg ca “femeile” sa cant in cor! Ca sa-mi citez amicii.

Un an mi-a luat sa redevin “baiat de comitet”, si sa ies din corul scolii. Nu ma lasa profesoara. Am luat si la note de 4 la muzica de nu le mai stiu numarul. Poate ca e unul dintre motivele care m-au facut sa nu mai iau mai mult de mentiune din clasa a V-a incolo. Si de atunci mi-am zis – EU NU MAI CANT! Urasc sa cant!

Totusi, la invitatia celor de la ING, care m-au invitat sa fiu parte din campania care doreste sa ajute copiii de la Fundatia Copii in Dificultate, am spus da din prima. Cant Mos Craciun cu plete dalbe!

M-am filmat cantand acest colind si am publicat clipul pe platforma ING. Pentru fiecare utilizator care incarca un astfel de filmulet, un copil va primi o pereche de ghetute din partea ING si a celor implicati in campanie. Crestineste, nu?

Ce te rog eu pe tine:

  1. Razi de mine si spune-mi daca poti canta mai prost ca personajul de mai sus.
  2. Filmeaza-te cantand Mos Craciun cu plete dalbe si incarca filmuletul pe platforma. Ai toate indicatiile AICI: http://www.celmaimarecolind.ro.
  3. Hai sa strangem cele mai multe ghetute pentru copii.

La finalul campaniei, vom aparea toti in videoclipul record realizat de ING Bank, „Cel Mai Mare Colind”. Multumesc! 🙂

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • Razvan Pascu

    Ai cantat tot colindul pentru ca simteai ca esti foarte talentat? 😛

  • teo

    apreciez mult coregrafia 🙂 dar in apararea ta, cred ca toti ne leganam cand cantam colinde 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *