Travel tips Uncategorized

Pont de calatorie. Cum afli cu ce cursa low-cost poti calatori intre doua orase

01/09/2013
bilete-low-cost-9
[image name=line]

Am fost anul acesta la Barcelona cu compania aeriana Vueling. Este low-costul companiei nationale spaniole Iberia. Majoritatea celor care m-au intrebat cu ce companie am calatorit si cat a costa biletul, nu auzisera de aceasta optiune.

Recomand site-ul Whichairline.com. De pe acest site poti afla ce companii aeriene au zboruri directe intre doua orase de pe aceasta planeta. Este imposibil sa stii ce avioane zboara intre Buenos Aires si Montevideo sau intre Almaty (Kazahstan) si Tashkent (Uzbekistan). Pe Wichiarline vezi ce optiuni exista si mai ales cate kilograme poate avea bagajul de cala si cat costa transportul lui.

De aici se poate naviga catre site-ul companiei respective si se poate face rezervarea.

almaty

De asemenea, sunt prezentate si preturi orientative pentru cursele cu escala intre orasele dorite (vezi foto 3).

[wpsgallery]

* Acesta nu este un articol promotional! Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Silvia 19/09/2013 at 21:24

    Care este diferenta intre site-ul sugerat de tine si skyscanner.com? Personal, m-am obisnuit foarte tare cu skyscanner.com.

    • Reply Mihai Jurca 20/09/2013 at 17:56

      Nu e o foarte mare diferenta. Pe Whichairline le vad mai bine dpdv grafic. In plus, vad si cat costa bagajul de cala, lucru pe care pe Skyscanner nu il vad din prima – trebuie sa intru amanuntit in “problema”. Un alt avantaj este ca daca nu specific datele calatoriei, pe Wichairline, primesc automat preturile “starting from…” la fiecare companie si stiu care zboara cel mai ieftin intre cele doua orase. Exexmplu Milano-Barcelona. Am aflat ca cei mai ieftini sunt Ryanair 27 dolari, adica exact 19,99 euro pe care i-am gasit si pe Ryanair.com. 🙂

    Leave a Reply