Travel Design Uncategorized

Unde mai mergem in aprilie. 5 bilete de avion sub 100 de euro

23/03/2015
[image name=line]

Aprilie e o luna in care inca sa mai poate calatori la preturi bunicele. Planurile turistilor de city break sunt date peste cap doar de Pastia, in special pe cursele low-cost. Romanii care lucreaza in Italia, Spania, Germania, Anglia se intorc acasa in Saptamana Mare si pleaca inapoi imediat dupa Pasti.

Cu toate acestea, am reusit sa validez cateva tarife bune, valabile in aceasta luna. Daca mai aveti si voi alte idei, lista ramane deschisa si mai putem adauga una, alta. Pe ici pe colo, prin partile esentiale. 😛

1. Viena. Cu Austrian Airlines. Sunt multe combinatii posibile in aprilie si mai la tariful minim de 109 euro, care include bagaje de mana si de cala, dar si o gustare. Inclusiv de Pasti poti zbura la acest pret.

2. Berlin. Cu Air Berlin. Un pret bun si spre capitala Germaniei – 116 euro, mai ales ca pretul include si bagaj de cala de 23 de kilograme. In alta ordine de idei, exista 2 curse pe zi spre Berlin (plecare dimineata devreme, retur seara tarziu).

3. Roma. Cu Wizz Air. Plecare pe 25 aprilie (sambata dimineata), retur pe 28 aprilie (marti dimineata), pret 65 de euro. Pret cu bagaj mic de mana.

4. Londra. Cu Ryan Air. Chiar la inceputul lunii – plecare pe 1 sau 2 aprilie, retur pe 5 sau 6 aprilie. In pretul de 64 de euro este inclus numai un bagaj de mana. Pentru bagaj de cala sa plateste.

5. Malta. Cu Wizz Air. Pret 65 de euro, care include numai bagaj mic de mana.

6. Madrid. Cu Ryan Air. Pretul, 75 de euro, este foarte bun pentru un zbor de 3 ore si jumatate pana in capitala Spaniei.

7. Milano. Cu Wizz Air. Pret 65 de euro, care include numai bagaj mic de mana.

au-1

air-berlin

wz-roma

ryan-lodra

malta

madrid-ryan

milano-wz

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

4 Comments

 • Reply mirela chiuariu 23/03/2015 at 09:56

  Buna!
  Sunt foarte incantata de toate detaliile si informatiile pe care le poti primi urmarindu-te indeaproape.Multumesc dar ma adresez celui mai priceput daca gasesti si pentru New York oferta in luna noiembrie 2015 le-as primi cu mare drag.O zi buna si o saptamana si mai buna.
  Mirela

  • Reply Mihai Jurca 23/03/2015 at 10:42

   Cautam, Mirela!

 • Reply Andrei 23/03/2015 at 10:54

  Pentru Roma se poate face returul si via BlueAir, mai ales ca la sfarsitul lunii au preturi de la 19 EURO

 • Reply Camelia 27/03/2015 at 13:22

  @Mirela – in noiembrie LOT are oferta buna pentru New York. Depinde cand vrei sa pleci si cat vrei sa stai 🙂 Daca pleci in nov si te intorci la 2 saptamani, biletul este pana in 500 eur 🙂

 • Leave a Reply