bilete-sub-100-euro

Unde mai zbur(d)am in luna mai? Bilete sub 100 de euro spre Londra, Paris si Viena

[image name=line]

Cu cat vremea se incalzeste si ne apropiem mai mult de sezonul estival – perioada vacantelor – cu atat mai greu este sa gasim bilete de avion la pret decent. Daca in a doua jumatate a lunii noiembrie, un dus-intors pe o cursa low-cost costa undeva pe la 45-60 de euro, acum lucrurile s-au schimbat.

Am cautat si am gasit pentru tine, bilete de avion sub 100 de euro, in luna mai. Si nu pe relatiile din Italia, asa cum probabil te-ai fi asteptat.

[wpsgallery]

Londra. Cu 61 de euro poti zbura la Londra, cu compania Ryanair. Cel mai bun tarif posibil in luna mai este pentru cursele din 21/28 mai. Insa cu numai cativa euro in plus iti poti face sejurul mai scurt. In acest pret este inclus un bagaj de mana de 10 kilograme. Pentru bagaj de cala se plateste in plus.

Dublin. Tot cu Ryanair, dar la Dublin. Povestea este aceeasi. 70 de euro pentru plecare pe 11 si retur pe 14 mai.

Viena. Zbor cu compania nationala austriaca Austrian Airlines. Pentru 100 de euro (fara vreo 3 centi) ai drum, o gustare mica pe avion, bagaj de mana si bagaj de cala. Adica tot. Pretul promotional de 100 de euro este valabil pentru mai multe zile din luna mai. In general trebuie sa stai peste weekend la destinatie.

Bruxelles. Plecare pe 23 si retur pe 27 mai, total putin peste 70 de euro, doar cu bagaj mic de mana (6 kilograme). Din Bruxelles iti recomand o vizita la Bruges si Gent, pentru ca a Europei capitala nu are prea multe lucruri de oferit. Aaaaa…compania este Wizz Air.

Paris. Am resuit sa “incropesc” si un Paris cu Wizz Air la 100 de euro si un pic (448 RON). Nu mai stiu exact care e cursul valutar. Plecare pe 28 mai, retur de Ziua Copilului, numai cu bagaj mic de mana. Pentru bagajul de cala (32 kilograme) mai platesti inca 226 RON.

Istanbul. 81 de euro cu Pegasus Airlines, o companie serioasa din Turcia. Sunt ei low-cost, dar ofera in acest tarif si bagajul de cala de 20 de kilograme. Aterizarea se face pe aeroportul Sabiha Gokcen. La Turkish Airlines, un bilet costa 129 de euro (au acum promotie).

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *